Metadata

Metadata är den tekniska information som krävs för samverkan mellan Sambis medlemmar. Federationsoperatören samlar och ansvarar för medlemmarnas metadata som publiceras aggregerat i ett gemensamt register.

Tekniska kontakter för medlemmar i Sambi kan själva hantera sitt metadata genom att logga in på sidan för Federationsadmin för respektive miljö. För att kunna logga in till Federationsadmin behöver du åtkomst som Sambi ger dig samt e-legitimationen Bank-id eller Freja e-id+. Är din organisation en ny medlem i Sambi efter den 18 februari 2020 får du som är teknisk kontakt åtkomst redan vid medlemsansökan. Blev din organisation medlem innan den 18 februari behöver du anmäla att du vill ha åtkomst genom att fylla i formuläret nedan:

Federationsadmin för Sambis produktionsmiljö

Federationsadmin för Sambis acceptansmiljö

Federationsadmin för Sambis trialmiljö


Formulär för åtkomst till Federationsadmin

Du som är medlem i Sambi kan själv hantera din organisations metadata i Federationsadmin.

Sambi behöver ge den som är anmäld som teknisk kontakt, åtkomst till Federationsadmin. För att vi ska veta till vem vi ska skicka instruktioner till, ber vi dig att fylla i anmälningsformuläret nedan.

Vi använder tjänsten Scrive för att på ett säkert sätt samla in personnummer till din organisations tekniska kontakt. Scrive skickar en länk till din organisations tekniska kontakt som behöver fylla i sitt personnummer samt underteckna med Bank-id.

För att kunna hantera din organisations metadata i Federationsadmin behöver den tekniska kontakten logga in med  Bank-id eller Freja e-id+.

När vi fått information om att den tekniska kontakten har undertecknat i Scrive skickar vi ett mejl med instruktioner om hur man hanterar metadata. Det gör vi normalt inom en arbetsdag.

Läs mer om Bank-id här

Läs mer om Freja e-id+ här

 

*=Obligatoriskt fält

  Namn organisation/företag*

  Organisationsnummer*

  Typ av medlem*

  AnvändarorganisationE-tjänsteleverantör

  Teknisk kontakt, namn*

  Telefonnummer

  E-post till teknisk kontakt*

  Läs mer om hur Sambi hanterar dina personuppgifter i integritetspolicynJag har läst och tagit del av integritetspolicyn*