Mer information tillgänglig om Gruppföreträdarrollen!

5 mar, 2019

De formella förutsättningarna för att bli gruppföreträdare börjar nu bli klara. Dokumenten är publicerade på avtalssidan på Sambi.se.

Syftet med att införa gruppföreträdare är att underlätta för små organisationer att dra nytta av Sambi.  Gruppföreträdaren levererar själv eller med hjälp av underleverantörer en färdig paketlösning för sina gruppmedlemmars behov av identifiering och behörighet med hjälp av e-legitimationer, attributkatalog, identitetsintygsutgivning m.m.

Gruppföreträdaren blir medlem som användarorganisation i Sambi för sina gruppmedlemmars räkning. För att bli gruppföreträdare krävs granskning av Sambis tillitsgranskningstjänst med godkänt resultat. Här kan du läsa mer om Gruppföreträdare och hur man blir Gruppföreträdare.

Ett alternativ till att bli gruppföreträdare är att bli Sambiombud. Eller att underlätta för era kunder genom att tipsa dem om att gå via befintliga Sambiombud.

Om du funderar på om din organisation ska bli gruppföreträdare är du välkommen att höra av dig till info@sambi.se.