Återupplev Svenskt federationsforum

25 nov, 2015

Internetdagarna är över för denna gång. Det har varit fantastiska dagar, fulla av inspiration, kunskap och spännande möten. Allt streamades självklart, och finns nu till allmän beskådan på Youtube.

I år slog Internetdagarna alla publikrekord.Totalt besökte 1700 deltagare lokalerna. Ytterligare 1000 var anmälda till gratiseventet Internet Discovery Day. Till detta kan vi lägga över 250 talare från när och fjärran som pratade på 17 evenemang.

Missade du någon av årets keynote-talare eller tyckte du att de var så bra att du vill se dem igen? Talen kan ses i sin helhet på IIS YouTube-kanal. Där hittar du även annat smått och gott från konferensen.

Bilder från båda dagarna hittar du på IIS Flickr-konto. Passa även på att spana in konferensdeltagarnas egna Instagrambilder taggade med #ind15.

Hoppas att vi ses igen nästa år!