Svenskt federationsforum på Internetdagarna

30 sep, 2014

Under årets upplaga av Internetdagarna ägnas en heldag åt federativa inloggningslösningar, öppet för alla intresserade av ämnet.

Internetdagarna är en av Sveriges viktigaste mötesplatser för personer som på olika sätt jobbar med internet. Under en fullspäckad dag kommer vi att diskutera utmaningar och möjligheter med identitets- och behörighetsfederationer. Evenemanget riktar sig till alla som arbetar med federativa inloggningslösningar.

Fördjupad samverkan

Under dagen sker ett erfarenhetsutbyte mellan representanter från Swamid, eduroam, Sambi, Skolfederation och Svensk e-legitimation. Ett syfte med dagen är att identifiera områden för fortsatt arbete och fördjupad samverkan mellan de olika federationerna.

Programmet fylls på löpande, du hittar det här.